Начин на приготвяне
Изпържете яйцата на очи и ги нарежете на лентички. Отстранете кожата от пилешките бутчета и леко ги начукайте. Овкусете ги със сол и подправка за пиле.
Обелете лука и го нарежете на подходящи парчета. Задушете го в олио, докато омекне. Прибавете почистените и нарязани на лентички чушки. Гответе докато чушките омекнат. Добавете към плънката и яйцата. Разбъркайте. В подходяща тава, на дъното на която има олио, наредете рулцата.
Полейте с бира, поръсете с червен пипер и черен пипер. Сложете по едно листенце салвия и изпечете до златист загар.
От време на време, по време на печенето, поливайте бутчетата със соса от тавата. Почистете гъбите и ги задушете в маслото.
Поднесете бутчетата с гарнитура от гъби и парче лимон.
Поръсете руладините със ситно нарязан магданоз.
Пилешките рулца с плънка от яйца и чушки са много вкусни.