Палачинка от лапад без брашно

02/11/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаИноватор30714319631
"Свежа идея, от която непременно ще се възползваме. Съветваме ви да направите същото "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • лапад - 4 - 5 листа
  • магданоз - 3 - 4 стръка
  • яйца - 2 бр. (малки) или 1 бр. голямо
  • кокосови стърготини - 1 с.л.
  • морска сол - 1 - 2 кристалчета
  • олио - 1 ч.л. за пържене
  • фъстъчено масло - 1 - 2 пълни ч.л. (с мед)
  • авокадо - 1/4 от малко авокадо (за гарниране)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът и магданозът се измиват и отцеждат от водата.

Както са с дръжките се накъсват и се поставят в каната на блендера заедно с яйцата, морската сол и кокосовите стърготини. Всичко се блендира.

В загрят тиган с незалепващо покритие, намазан с малко олио, се изсипва зелената смес. Палачинката се изпича и от двете страни.

Гарнирайте с фъстъчено масло и авокадо.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар