Пълнено свинско месо

тинтин
Новак
308013k
Пълнено свинско месо1 / 2
31/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
5-6
"Когато искате да впечатлите един мъж, не си обувайте високи токчета, а пригответе това пълнено свинско месо"

Необходими Продукти

  • свински шол - 1 кг.
  • кайма - 250 гр.
  • чушки - 1 червена от туршия
  • чушки - зелена от туршия
  • магданоз - 1 връзка
  • жълтъци - 1 бр.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • лук - 3 глави кромид
  • ким - 1/4 ч.л.
  • розмарин - 1 ч.л. стрит
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер.

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес.

Забождаме джоба с клечки за зъби, слагаме го в съд от йенско стъкло, поръсваме с розмарин, сипваме малко вода и печем около 1 час на умерена фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка: