Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Печени пилешки копънчета

Печени пилешки копънчета

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Печени пилешки копънчета2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
12
"Някой знае ли колко бира пият тези ароматни пилешки копънчета?"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 12 - 15 пилешки копънчета
  • за маринатата
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • джинджифил - 6 см. корен, настърган на ситно ренде
  • соев сос - 3 с.л.
  • къри - 1 ч.л.
  • колиандър - 1 ч.л. на прах
  • гарам масала - 1 ч.л.
  • зелен пипер - 1 ч.л. на прах
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • олио - 50 г
  • бяло вино - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки за маринатата за пиле се объркват много добре, докато се получи гладка паста.

Копънчетата се овалват обилно с маринатата и се оставят да се мариноват за една нощ в хладилник.

Пекът се върху хартия на 200°C за 40 минути.

Печените пилешки копънчета могат да се поднесат с ориз Басмати или с картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
56
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

мария
мария
Как да не ядат !има си и вегатарианци, разбира се ! Но влизали ли сте в индийски ресторант ?Страхотно агнешко !
24.09.2013 18:32
копитото
копитото
а какво е ''копънче'' ?
23.09.2013 19:13
Боби
Боби
Да месо от крава не ядат ,но всичко друго да.
14.12.2012 20:23
Симона
Симона
не ядат, друг път..
11.12.2012 17:39
Кристияна
Кристияна
Тази рецепта не може да е от Индийска кухня , защото те не ядът месо
08.12.2012 10:20