Филе от бяла риба с гъби и топено сирене

30/11/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач1759262
"Апетитно е - спор няма!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените гъби и лук нарежете на ситно, задушете в тавата, в която ще печете в загрята на 200 градуса фурна.

Измитата бяла риба се нарязва на парчета с големина по желание, осолява се и се подрежда върху задушените гъби и лук.

Кремсупата на Маги се разтваря според указанията, като се прибавя черният пипер и бялото вино, с получената смес се залива рибата.

Топеното сирене се нарязва на тънки кръгчета, с които се покрива цялата тава.

Ястието се пече на 200 градуса за 30 минути.

След като извадите тавата от фурната, поръсете със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар