Начин на приготвяне
Дъното и стените на голяма дълбока купа облепваме с фолио за свежо съхранение.
Бисквитите нареждаме плътно по дъното и стените на купата.
В купа поставяме сметаната и захарта и ги разбиваме. Половината от сметановата смес изсипваме върху бисквитите.
Ако не е много гъста, я поставяме в хладилник за 30 минути да стегне.
Върху нея разпределяме ореховите ядки, настърганата на ренде ябълка и поръсваме със сладкото от малини.
Отгоре подреждаме отново бисквити, като след това ги покриваме с останалата сметана.
За да довършим пастата, отгоре поръсваме с натрошените орехи половината част, а другата половина - със сладкото.
Заедно със съда прибираме във фризера за около час-два.
Вадим и внимателно премахваме фолиото.
Нарязваме и поднасяме.