Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Кето сладки с малиново сладко

Кето сладки с малиново сладко

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето сладки с малиново сладко
Снимка: Валерия
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
16
"Хапнете си ги без угризения Любимите кето сладки с ароматен малинов привкус"

Необходими Продукти

  • меко масло - 60 г на стайна температура
  • крема сирене - 40 г на стайна температура
  • яйце - 1 брой, L размер
  • подсладител - 50 г /равно е на 50 г захар/
  • ванилия - 1/2 ч.л.
  • бадемово брашно - 150 г
  • кокосово брашно - 15 г
  • допълнително за сладкото
  • замразени малини - 1 ч. чаша
  • подсладител на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се прави сладкото. Малините се слагат в касеролка. Бъркат се на среден огън, докато се сгъсти. Сладкото се изсипва в купичка и оставя да изстине. Накрая се подслажда на вкус.

Маслото се разбива с крема сиренето. След това се прибавят яйцето, ванилията и подсладителят. Отново се разбива.

Прибавят се бадемовото и кокосовото брашно. Тук вече се обърква с шпатула и замесва тесто. Тестото се увива във фолио и се прибира в хладилника за 30 минути.

От готовото тесто се оформят топчета - по 20 г всяко. и се нареждат в тава, покрита с хартия. Отгоре се пръст или малка лъжичка се прави дупка.

Пекат се на 160-170 градуса за около 15 минути. Но всяка фурна пече различно, моята е газова. Наглеждайте ги постоянно, за да не ги изгорите.

Като се извадят от фурната, отгоре отново леко и внимателно се притискат с лъжичка. След това сладките се оставят напълно да изстинат.

Накрая се пълнят със сладкото от малини и се поръсват със стевия и кокосови стърготини.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: