Начин на приготвяне
Желатинът се изсипва в купичка със студена вода, за да набъбне.
Плодовете се измиват. Ябълката и крушата се почистват и нарязват на малки кубченца. Слагат се в голяма купа. Добавят се здравите гроздови зърна. Бананът се нарязва на филийки и се добавя в купата.
Какаовите бисквити се начупват на едри парчета и също се добавят в купата. Всички продукти се разбъркват.
Ягодовото мляко се изсипва в малка тенджерка и се слага на котлона да заври. Добавя се захарта, докато се разтопи. Млякото се маха от котлона и към него се добавя желатинът. Разбърква се.
Млечната смес се добавя към плодовата и се разбърква. Заравнява се с лъжичка.
Слага се в хладилника да стегне за поне 2 часа.
Когато желираната торта стегне, се обръща и изкарва от купата.
Шоколадът се настъргва на ренде.
Цялата торта се поръсва обилно с шоколад.