Шоколадова торта с майонеза

Елица АлександроваЕлица АлександроваПомощник Готвач41119
11/12/2017
"Неочаквано добра комбинация "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 547
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме продуктите за блата с помощта на миксер до получаване на плътна какаова смес.

Разпределяме в три тавички (25 см) предварително подмазани и с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна около 20 минути. Оставяме блатовете да се охладят хубаво.

За приготвянето на крема загряваме сметана и преди да заври, махаме от котлона и прибавяме натрошения шоколад.

Бъркаме до получаване на хомогенна смес. Оставяме да се охлади и да стане по-плътен.

Започваме да редим ред блат, ред крем. Преди да завършим тортата и да я залеем, оставяме в хладилник за 20-30 минути и заливаме с останалата част от крема.

Декорираме с украса на Dr. Oetker по ваш избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар