Начин на приготвяне
Смесвам, първо, сухите съставки, след това прибавяме майонезата и водата, след това разбъркваме с миксер.
Сместа изсипваме в тавичка 24 см с хартия за печене. Изпичам в предварително загрята фурна на 180°C за 50 мин изчакваме да изстине блатът и разрязвам блата на две.
За крема разбиваме сметаната с миксера, разтапям шоколада на водна баня и ги смесваме внимателно.
След като сме срязали шоколадовия блат, слагаме блата, след това крема и нарязваме банана и също го слагаме, отгоре слагаме и другия блат. Слагаме шоколадовата торта за няколко часа да стегне.
Започваме подготовката за украсата на тортата с банани. Разтапяме 200°C от шоколада на водна баня с маслото и заливаме тортата с него.
Смиламе орехите и поръсваме тортата с тях.
След това разтопяваме другата останала част от шоколада и слагаме смлени орехи, разбъркваме и слагаме в хладилника, за да стегне.
След това правим топченца от тях и декорираме шоколадова торта с блат от майонеза и оставаме да стегне за няколко часа.