Начин на приготвяне
Сварете спагетите в подсолена вода според описанието на опаковката. След като са сварени, излейте излишната вода.
Загрейте олиото в подходящ съд и докато е горещо, залейте спагетите с него - така няма да залепнат.
В дълбок тиган нарежете на малки парчета бекона. Добавете нарязаните на ситно чесън, краставички и гъби. Гответе на котлона, докато се запече беконът.
Прибавете ригана и сол на вкус. Разбъркайте добре.
Добавете готварската сметана и нарязания на кубчета кашкавал и разбъркайте.
Гответе, докато се сгъсти сосът.
Сервирайте спагетите залети отгоре със сметановия сос заедно с чаша студено бяло вино.
Спагетите с бекон, гъби и сметанов сос са готови.