Начин на приготвяне
Накъсайте сърцевината от маруля на листенца, измийте добре под течаща вода и отцедете хубаво.
Нарежете доматчетата на кръгчета и накълцайте дивия лук. Горгонзолата може да натрошите с пръсти или да нарежете на парченца.
В широка чиния, в която ще поднасяте салата, започнете да подреждате листенцата маруля започвайки от най-малките за връх на елхата, до най-големите за основа.
Подредете за украса на елхата доматите и сиренето, а накрая поръсете с кедрови ядки и див лук. За звезда сложете червената чушка на лентички или както ви е удобно.
Ръснете балсамова редукция за цветови контраст.
Дресинга пригответе като смесите продуктите за него и залеете салата преди сервиране!
Добър апетит и весели празници! !