Най-вкусните и крехки пържоли

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
09/12/2019
"На вкус и цвят приятели няма, но всички единодушно определят тези пържоли като най-вкусните и крехки пържоли "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 089
  • Преглеждания за месеца229
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите леко от двете страни с чукче.

В тава налейте олиото и нарежете лука на полумесеци, разбъркайте и разпределете равномерно по дъното на тавата. Върху него подредете пържолите плътно една до друга.

Отделно смесете млякото, виното, уни соса, солта, смлените черен пипер и кимион, разбъркайте добре и залейте пържолите с него.

Завийте тавата плътно с алуминиево фолио и поставете в предварително нагрята на 200 градуса фурна, печете за около 60 минути.

Най-вкусните и най-крехки пържоли!

Дървен чук за месо, квадратен
Приготвяй си тази рецепта с:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар