Бишкотена торта с два крема

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
84
18
73
3
12/01/2018
"Кой може да устои на такова вкусно предложение "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 509
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • бишкоти - 400 г
  • сметанов крем - 2 пакета студен на Йоткер
  • шоколадов крем - 2 пакета студен на Йоткер
  • прясно мляко - 1 л + около 100 - 150 мл за потапяне на бишкотите
  • захар - 8 с.л. (на пакет крем по 2 с.л.)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме тава с падащи страни (продуктите са за 26 см диаметър тава). На дъното слагаме ред бишкоти, като предварително сме ги потопили в подсладено мляко, като наредиме дъното, започваме страните, като всяка бишкота разделяме на две и ги нареждаме.

Като сме готови, слагаме обилно единия цвят крем (кремът се бърка, както е описано на пакета), следва ред бишкоти и завършваме с другия цвят крем.

Може по желание, който иска едната половина бял, другата кафяв крем и с една лъжица ги сливаме, като драскаме от единия към другия крем.

Оставя се да се преседи в хладилника за една вечер, за да стегнат кремовете и да поемат от кремовете бишкотите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар