Друсан кебап с пилешко

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
14/01/2018
"Обещаваме, че е по-вкусен и ароматен от класическия друсан кебап със свинско "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 530
  • Преглеждания за месеца262
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Картофите се измиват, обелват и нарязват на средно големи парчета. Слагат се в тенджера и се варят в подсолена вода около 15 минути.

Пилешкото месо се нарязва на хапки и се слага да се пържи в дълбок тиган с сгорещена мазнина. Като пилешко се позапържи, се прибавят едро нарязаният лук и чесън на филийки. След като се запържат леко, се прибавят нарязаните на кубчета домати.

Ястието се разбърква и накрая се добавят картофите.

Кебапът се поръсва със сол и черен пипер на вкус, похлупва се с капак и се готви още 15 минути, като от време на време се раздрусва тиганът.

Готовото ястие се поднася поръсено с нарязан на дребно пресен магданоз.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар