Начин на приготвяне
Започнете с омесването на каймата. Към нея добавете яйцето, черен пипер и чубрица на вкус, ако е нужно - и сол, замесете много добре и оставете настрани да престои така.
В тиган налейте олиото и добавете ситно нарязаните лук и гъби, запържете до златист цвят на зеленчука, отстранете от огъня и оставете готовата плънка да се охлади.
В тава, постлана с хартия за печене, настържете 1/3 от кашкавала.
Върху него наредете лентите бекон, като ги застъпвате, на правоъгълна форма.
Следва каймата, разстелете я равномерно върху бекона. Върху каймата разпределете плънката и накрая настържете останалата част от кашкавала.
Добре оформете и с помощта на хартията навийте на стегнато руло.
Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете до красив загар на бекона, след което покрийте соленото руло с алуминиево фолио и допичате - общо около 40 минути.
Лесното и вкусно руло от кайма и бекон с плънка е готово.