Икономичен сладкиш с глазура

Радка СлавоваРадка СлавоваПомощник Готвач611
18/01/2018
"Може да е икономичен, на компромис с глазурата няма да направим и хапвайте, защото е и вкусен "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 130
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Конфитюрът се разбива със содата и се оставя в хладилника за 20 мин. После се прибавя по малко от брашното и водата, след тях захарта, като се бърка с дървена лъжица.

След това се слагат какаото, ванилията, канелата, солта, олиото, орехите.

Сместа се изсипва в тава върху домакинска хартия. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30-40 минути

Изчаква се да малко, реже се на ромбоиди и се залива с приготвената глазура.

Глазурата се приготвя като маслото се разтопява на водна баня, прибавят се захарта, какаото и жълтъците.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар