Вкусотия с кренвирши и топено сирене

Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник Готвач711196362
20/01/2018
"Ама наистина е вкусно, непременно опитайте "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 465
  • Преглеждания за месеца293
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и кренвиршите се режат на кубчета.

В дълбока тенджера се сгорещява олиото и в него се задушават лука и чесъна до пълно омекване. След това се добавят кренвиршите и се готвят около 15 минути на тих огън.

Добавя се лютеницата, подправките, маслото и топеното сирене и се обърква добре. Кашкавалът се настъргва, а зеления лук се наситнява.

Ястието се сервира в подходяща чиния и още докато е горещо се поръсва с кашкавал, за да се разтопи.

Накрая се поръсва и зеленият лук за разкош.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар