Пача с моркови и праз

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач39873402
21/01/2018
"Може да не е класическата пача, но е поне толкова вкусна, в което ще се уверите и сами "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо603
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • праз - 1 стрък
  • моркови - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити крачета и уши се слагат да се варят в леко подсолена вода. Варят се около 3 часа, докато месото започне да се отделя от кокала.

Половин час преди края на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на колелца. Месото се отделя от кокала и се нарязва. Ушите също се нарязват.

Бульонът се прецежда, смесва се с месото, солта, черния пипер и нарязания чесън. Прехвърля се в тава и се поставя в хладилника да се желира за няколко часа.

Готовата пача се нарязва на квадрати и се поднася с лют червен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар