Начин на приготвяне
Нарежете свинското на кубчета, измийте и го поставете в тенджера. Прибавете уни соса, черния пипер и лютите чушлета, поставете на силен огън, докато заври, и си пусне собствения сос добре.
Затворете капака на тенджерата и намалете огъня на слаб, оставете да ври, като периодично бъркате. След като започне месото да поомеква, премахнете капака и прибавете нарязаните на шайби моркови. Десет минути след тях прибавете и нарязания на ивици праз.
Усилете котлона и пържите, докато месото остане на собствената си мазнина (но не бива да прегаря). Малко преди да свалите ястието, поръсете с червения пипер, чубрицата и посолете на вкус, разбъркайте и свалете ястието от котлона.
Сочно и супер вкусно месо, което приготвям по новогодишните празници!