Македонска плетеница

Македонска плетеница

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
29/11/2012
"Знаете, че когато става дума за скара, може да имате доверие на македонците"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 140
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Изпечете банският суджук и свинското филе само от едната страна.

В полуизпеченото свинско бон филе завийте банския суджук, а след това завийте в булото.

Сложете отново да се пече до готовност. Когато македонската плетеница е готова, поръсете я с кашкавал и малко кетчуп за украса.

Поднесете македонската плетеница със салата от зеле, маруля, домати и краставици и по желание с пържени картофи.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар