Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Запечена пикантна свинска пача

Запечена пикантна свинска пача

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2289602981
Запечена пикантна свинска пача
Снимка: Десислава Дончева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
135 мин.
Общо
150 мин.
Порции
3
"Преглъщаме лакомо само като си помислим, че във фурната има запечена пикантна свинска пача"

Необходими Продукти

  • свински крака - 5 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • подправка - за пача и шкембе
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре свинските крачета и свинските уши. В голяма тенджера ги поставяме и заливаме обилно с вода. Варим ги, като в началото ги припенваме.

Захлупваме капака и варим около 2 часа до готовност. Загряваме фурната до 200 градуса.

В подходяща тавичка ги слагаме, като предварително сме отделили и махнали кокалчетата от свинските крака.

Нарязваме на малки парчета. Заливаме с една чаша от бульона и посипваме с малко сол и готовата ни пикантна подправка.

Запичаме около 15 минути леко да покафенее.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: