Свински рулца с бекон

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
950
4
26/01/2018
"Свински рулца с бекон, които ще присъстват на не една и две сбирки с приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 095
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 8 бр.
  • чедър - 200 г слайс
  • пушен бекон - 300 г
  • готварска сметана - 200 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите на тънко. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. По желание може да добавите и други любими подправки - аз сложих малко чубрица.

Върху всяка пържола сложете тънко нарязано парче от пушения бекон.

Добавете слайс Чедър и завийте на руло. Полученото руло може да захванете с клечка за зъби или да увиете с помощта на конец, за да не се разтвори.

Така завиваме всички пържоли и ги нареждам в леко намаслена тава.

Печем в загрята фурна на 180-200 градуса под фолио за около час.

Махаме фолиото добавяме готварската сметана и запичаме, получава се много вкусно сосче.

Сервирайте топли с подходящо питие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар