Шарлота с малини

27/01/2018
"Ето я и любимата ни шарлота в свеж вариант с малини "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 479
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете буркана с дулсе де лече и намажете по краищата дъното на формата.

Залепете бишкотите, като обиколите цялата форма. В купа разбийте сметаната и когато стане твърда, добавете останалото дулсе де лече.

Пригответе желатина според указанията и сложете и него. Разбъркайте добре.

Сглобете тортата, като покриете дъното с бишкоти, напоени за кратко в прясно мляко.

Изсипете част от крема, подредете малини, пак бишкоти и така до изчерпване на продуктите, като завършете с крем и отгоре красиво украсете с малини.

Оставете вашата торта минимум 12 часа в хладилника.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар