Начин на приготвяне
Млякото се загрява. Оставяме 200 мл.
През това време приготвяме останалото - в блендер смесваме 200 мл от млякото, яйцата, захарта, брашното и ванилията.
Пресипваме от нагрятото мляко на тънка струя към сместа. Връщаме на котлона на ниска температура и бъркаме непрекъснато, за да не загори. Кремът е готов, щом се сгъсти. Отдръпваме от котлона.
Желатинът се накисва с малко вода за 10-15 минути, докато набъбне. Прибавяме го към топлият, но не горещ крем.
Във форма за торта подреждаме бисквитите, заливаме с крем, настъргваме шоколад и повтаряме действията докато кремът и бисквитите свършат (3 пласта).
Оставяме да стегне в хладилник за няколко часа.