Предястие с пълнени яйца

30/01/2018
"Прости продукти, приготвени и поднесени с много любов "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 506
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се яйцата до твърд жълтък, обелват се и срязваме на две половинки.

Жълтъците се отделят, а всяка половинка белтък отдолу се изрязва леко да стои стабилно.

В купа смесваме майонеза, триъгълничета топено сирене, настърган кашкавал и с вилица се разбърква добре.

Добавят се пресовани скилидки чесън и подправките, отново се разбърква.

Хлябът се препича на тостер, върху него поставяме пълнено яйце и гарнираме с кръгчета краставички.

Отгоре яйцата се поръсват с натрошен жълтък и парче маслина.

Вкусотия!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар