Печен Камамбер с чесън
Pečeni kamamber sa belim lukom
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено Сирене»Печен Камамбер с чесън

Печен Камамбер с чесън

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195031632712
Печен Камамбер с чесън
Снимка: Росица
1 / 3
03/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
"Изискано, ароматно и изключително вкусно - препоръчваме"

Необходими Продукти

  • камамбер - 1 питка
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Реже се капачето на Камамбера. Аз не го вадя от дървената му купичка. Правят се няколко малки дупки и се овкусява със сол, червен пипер и олио.

Чесънът се обелва и всяка скалитка се разрязва на две. Обеленият чесън се набожда в дупките на сиренето, слага се капачето и се пече. Аз го пека в същата дървена купичка.

Страхотно предястие, сервира се топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: