Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Печен Камамбер с чесън

Печен Камамбер с чесън

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195441642
Печен Камамбер с чесън
Снимка: Росица
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Изискано, ароматно и изключително вкусно - препоръчваме"

Необходими Продукти

  • камамбер - 1 питка
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Реже се капачето на Камамбера. Аз не го вадя от дървената му купичка. Правят се няколко малки дупки и се овкусява със сол, червен пипер и олио.

Чесънът се обелва и всяка скалитка се разрязва на две. Обеленият чесън се набожда в дупките на сиренето, слага се капачето и се пече. Аз го пека в същата дървена купичка.

Страхотно предястие, сервира се топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: