Шоколадово суфле в чашка за кафе

09/02/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо227
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопявате на водна баня течния шоколад заедно с маслото и рома. Бъркате, докато получите гладък шоколадов сос. Оттеглете от котлона и оставяте за няколко минути да поизстине.

Добавяте жълтъците един по един към шоколадовата смес и разбърквате.

Разбивате белтъците на сняг с щипка сол и захарта, която прибавяте на етапи.

Добавяте разбитите белтъци към шоколадовата смес с плавни движения, за да остане сместа пухкава.

Разпределяте сместа в чашки, но да стига малко под ръба на чашката и поставяте в загрята на 220 градуса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар