Бадемови сладки

Бадемови сладки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
15

Необходими Продукти

  • бадеми - 175 г
  • пудра захар - 75 г
  • канела - 1 с.л.
  • белтъци - 2
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смлени бадемите, 75 г от захарта и канелата се смесват.

В отделна купа се разбиват белтъците на сняг.

Прибавят се към бадемовата смес и всичко се разбърква до хомогенизиране.

С мокри ръце се оформят малки топчета. Подреждат се върху намаслена хартия за печене.

Пекат се в загрята до 180 градуса фурна, като се следи да не се пресичат прекалено.

Охлаждат се и се овалват в пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: