Начин на приготвяне
Червената леща, морковът, чесънът и лукът се варят. Когато водата заври, добавяме половината царевица при зеленчуците.
Нарязваме пакетчето тофу на кубчета. След като зеленчуците са сварени, махаме тенджерата от котлона и прецеждаме зеленчуците над друг съд.
Връщаме прецедената вода в тенджерата и оставяме на котлона да покъкри. Пасираме сварените зеленчуци.
Във вече врящия бульон настъргваме джинджифила и слагаме соевия сос, сусамовото олио и оцета, след което прибавяме и пасираните зеленчуци.
Поръсваме със сол и бял пипер, както и с чесън на прах.
Накрая добавяме останалата царевица и парченцата тофу.
Оставяме да покъкри 5 минути и супата е готова за сервиране.