Начин на приготвяне
Първо се приготвят сосовете. Първият дресинг се прави, като се объркат майонезата и жълтъците, и се оставят в хладилник.
Вторият дресинг се приготвя, като медът и горчицата предварително трябва да се омесят и да престоят поне 4 часа заедно. След като това е станало, се прибавя и кетчупът. Всички съставки се омесват и отново се оставят в хладилник.
Третият дресинг се приготвя, като сиренето се нарязва на ренде и се слага в блендер. Към него се прибавят и останалите съставки, както и чесънът, който е много важен, защото е афродизиак. Всичко се разбива до получаването на сос и се оставя в хладилник.
Така готовите сосове трябва да престоят няколко часа в хладилник и чак тогава да се сглоби дюнерът.
Взима се една питка, маже се с топеното сирене. Отгоре с лъжица се намазва дресингът с жълтъците. След това се прибавя сиренето, което може да се нареже на филийки или да се настърже, в зависимост от личностните предпочитания. Накрая се нареждат саламчетата.
Най-накрая се слага от другите два вида сос. Питката се навива и се разрязва на две. В чиния се слага един лист маруля, отгоре се слагат и готовите дюнери и от червения сос се декорира с подходящи фигури, които се поръсват с галета за повече красота.