Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Гофрети»Гофрети с три вида брашно

Гофрети с три вида брашно

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Гофрети с три вида брашно
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Можете да ги хапвате със сметана, сладко или просто така - определено са много вкусни тези любими гофрети на малки и големи!"

Необходими Продукти

  • брашно от елда - 200 г
  • оризово брашно - 200 г
  • пшенично брашно - 200 г
  • оризово мляко - 250 мл
  • сироп от агаве - 300 мл
  • кокосово масло - 200 мл
  • сода за хляб - 1/4 ч.л.
  • яйце - 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете и трите вида брашно и содата за хляб в една купа, в друга разбийте яйцата със сироп от агаве и кокосово масло.

Добавете бавно брашното към яйчената смес, докато разбърквате с миксер.

Когато сместа е готова, внимавайте да не ги загорите вкусните гофрети по време на печенето на на горфретника.

Поднесете гофрети с три вида брашно за закуска с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: