Филе от треска в меден сос

15/02/2018
"Тичаме за виното, а вие само гледате и дори и не си помисляте да опитате от това филе от треска в меден сос "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо701
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете рибните филета и ги оваляйте в брашно. В широк тиган загрейте малко мазнина.

Поставете рибата с кожата надолу и я запържете от двете страни до златисто. Извадете я върху кухненска хартия.

В същата мазнина запържете нарязания на ситно лук до кристален цвят.

Добавете стафидите, ядките, меда, червения пипер и разбъркайте.

След една минута сипете рибния бульон и оставете да къкри около десет минути.

Върнете рибата в тигана и поръсете с черния пипер.

Оставете на слаб огън още пет минути и махнете от котлона.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Елена Стефанова Йорданова
Мерси,Дани:)
1
0
Йорданка Ковачева
Браво, Ели! Просто уникална рецепта!
0
0