Начин на приготвяне
В голяма тава сипваме бирата и подреждаме пилешките бутчета. Оставяме ги 1 час така. След това намазваме всяко бутче с горчица.
След това слагаме и кетчуп върху всяко бутче. Количеството на кетчупа и горчицата е според вкуса. Накрая се получава хрупкава коричка с пикантен вкус.
Разтопяваме меда на водна баня и поливаме всяко бутче, а останалият мед изсипваме около бутчетата в тавата.
Накрая се получава страхотен сос.
След това поръсваме всяко бутче с магданоза и чесъна.
Може да поръсим с чесън и около бутчетата, за да е по-пикантен сосът.
Печем в предварително загрята фурна около 1 час или повече, докато бутчетата са готови и сосът се сгъсти.
Бутчетата стават много крехки и сочни.
Пилешките бутчета с мед, горчица и кетчуп са готови.