Начин на приготвяне
В купа разбийте течната сметана на пухкав крем, добавете заквасената сметана, пудрата захар и ваниловата захар, разбийте до еднородна пухкава смес.
Отделно в друга купа добавете шоколада и заквасената сметана, разбъркайте до еднородна смес.
В подходящ поднос започнете да редите 8 бр. бишкоти, като предварително ги потапяте за миг в прясното мляко (за част от секундата).
Наредените бишкоти, намажете обилно със шоколадовия крем, а после със сметановия, отново ред бишкоти, шоколадов крем и сметанов.
Завършвате с трети последен ред бишкоти, отново шоколадов и сметанов крем.
Декорирате тортата с останалия сметанов крем, като преди това сте я поръсили отгоре с натроените бисквитки [Орео.