Начин на приготвяне
Взимаме една голяма купа, вътре натрошаваме три пакета бисквити и прибавяме смлените орехи, и 100 грама масло и с малко вода разбъркваме, че да стане на гъста каша.
В друга купа разбиваме сладкарска сметана и една чаена чаша заделяме на страни от сметаната.
Взимаме една форма за печене на блат или ринг, слагаме стреч фолио на дъното и започваме за редим най-отдолу слагаме бисквитения блат, разстиламе добре, после прибавяме сметана, и така докато свърши всичко. И слагаме в хладилник за да стегне.
Взимаме малка купа, слагаме вътре заделената сметана и 100 грама масло с 1 к.ч. захар, и разбиваме с миксер, докато се получи много гъст крем за торта.
Когато вече е стегнала бисквитената празнична торта, отваряме стреч фолиото и обръщаме в една чиния за сервиране. И отгоре добавяме разтопения течен шоколад.
Разстиламе добре навсякъде, хубаво да покрие бисквитената торта. И с помощта на шприц оформяме цветя от гъстия маслен крем. И пак слагаме в хладилника да стегне.