Бисквитена торта с кокос и грис

26/02/2018
"И нека всички калории от тази торта се превърнат в усмивка на лицата ви, амин "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо578
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Един пакет бисквити смиламе в блендер заедно с 2 с.л. масло. Разстиламе тази смес в тавичка за торти и заглаждаме.

Загряваме млякото заедно със захарта и сваряваме в него гриса до сгъстяване.

Оставяме го да се охлади и когато е напълно охладен, добавяме 3 с.л. масло и кокосовите стърготини и разбиваме с миксер до гладък крем.

Изсипваме крема върху бисквитената подложка.

Втория пакет бисквити смиламе на прах и разпределяме върху крема.

Разтопяваме двата вида шоколад поотделно с по 1 с.л. масло и заливаме тортата като меланж.

Прибираме тортата в хладилник да се стегне добре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар