Солени еклери с овче сирене и сьомга

01/03/2018
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете водата с маслото в тенджера. Сипете наведнъж брашното, като бъркате енергично, докато се получи меко тесто, което се отделя от съда. Сменете от котлона и след малко започнете да добавяте едно по едно яйцата, като добре разбърквате след всяко.

Загрейте фурната на 210 градуса. Шприцовайте от тестото малки еклери върху тава, застлана с хартия за печене. Сложете да се изпекат.

Оставете да се охладят постепенно на отворена врата на фурната. След това ги извадете върху решетка.

Смесете пасираните овче сирене със заквасена сметана, ситно скълцани копър и подправете на вкус.

Нарежете еклерчетата по дължина, сложете във всяко от плънката с овче сирене и тънко прегърнати парченце пушена сьомга. Затворете еклерчетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар