Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват, като постепенно се добавя и майонезата. Прибавя се ситно настъргания кашкавал и се разбърква добре.
Готовата смес се изсипва равномерно в правоъгълна форма, застлана с намаслена хартия за печене.
Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса. Получава се пухкав кашкавален блат. Оставя се да се охлади.
Каймата се омесват с яйцата и подправките и се разстила равномерно върху охладения кашкавален блат. Отгоре се разпределят нарязаните на тънки филийки гъби.
В единия край се подрежда топеното сирене и се навива на стегнато руло.
Обвива се рулото с хартия за печене, а след това и в алуминиево фолио.
Пече се в загрята на 200 градуса фурна.