Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Пържена Треска с царевично брашно

Пържена Треска с царевично брашно

Пържена Треска с царевично брашно
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Имате ли планове за обяд, защото днес каним на пържена треска с царевично брашно"

Необходими Продукти

  • царевично брашно - 2 к.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • лимон
  • риба треска - 500 - 800 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, изчистете и нарежете рибата треска. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете така за час.

Сложете брашното в чинийка. Оваляйте рибата хубаво от двете страни.

Сложете тигана с мазнината да загрее.

Изпържете рибата от двете страни до приятен златист загар.

Сервирайте с парче лимон.

Пържената Треска с царевично брашно е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: