Начин на приготвяне
Маслото и медът леко се разтопяват и се разбъркват добре. Към тях се прибавят яйцата, захарта, олиото. Накрая се прибавя брашното, смесено с бакпулвера. Меси се меко тесто, което се оставя в хладилника за малко да се стегне.
После се разделя на 5 топки, всяко от които се разточва на кора с диаметър , колкото е формата за торта. Всяка се изпича върху хартия за печене във формата.
Кремът се приготвя, като 800 мл се поставят в тенджера на котлона заедно със захарта. През това време се разбиват яйцата с брашното добре и се прибавя млякото. Щом млякото заври, се изсипва яйчената смес, като непрекъснато се бърка. След свалянето от котлона се слага маслото и ванилията. Сместа се дели на две равни части, като в едната се слага бял шоколад, а в другата - черен. Трябва да се стопи шоколадът.
Кроканът се прави, като захарта се разтапя и се излива върху хартия за печене. След като изстине, се начуква на ситно.
Във формата за торта се слага първият блат, леко се сиропира /по желание/ , маже се с единия крем, поръсва се с изпечени и смлени и орехи, крокан. После се слага вторият блат, маже се с другия крем и така, докато се наредят всички блатове.
Отгоре се украсява по желание.