Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за пъдпъдъци

Марината за пъдпъдъци

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Марината за пъдпъдъци1 / 2
07/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • пъдпъдъци
  • лук - 3 - 4 глави
  • бира - от 330 мл
  • вода - 200 мл
  • зехтин - 100 мл
  • черен пипер
  • къри
  • чесън
  • кориандър
  • кимион
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задължително е дивечовото месо да се постави в марината, защото месото му е жилаво.

Пъдпъдъците ги почистваме, измиваме и ги оставяме да се изцедят.

Разфасоваме както пилето.

В дълбока тенджера поставяме обелените и нарязани на полумесеци лук.

Върху лука поставяме разфасованите пъдпъдъци, изсипваме зехтина, водата, бирата и всички подправки.

Поставяме ги в хладилника да се мариноват цяла нощ.

След като се извадят се приготвят по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: