Запечено сирене Камембер с боровинково сладко

11/03/2018
Марияна Петрова Иванова
отМарияна Петрова ИвановаМастър Шеф517382922
"Съвършенство - нито повече, нито по-малко "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 512
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • камамбер - 1 опаковка
  • сладко от боровинки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете сиренето и отстранете опаковката. Сложете го в малка, глинена паничка. Направете леки разрези отгоре, като внимавате да не са дълбоки.

Запечете го за 10-15 минути на 200 градуса. Извадете и намажете със сладко от боровинки. Сервирайте с чаша червено вино.

Освен с мармалад от боровинки, може да сложите мармалад от домати, лук, ягоди...Резултатът ще е същия - страхотно вкусно! подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар