Марината за меса на скара
gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за меса на скара

Марината за меса на скара

EvaEva
Новак
515342
Марината за меса на скара
Снимка: Eva
1 / 2
12/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
"Преди да загреете скарата, трябва да мариновате месото, а точната и най-вкусна марината ще намерите само тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и нарежете на ленти или пръстени. Обелете чесъна и нарежете на ситно.

Подправете добре желаното месо със сол, черен пипер и червен пипер. Покрийте с лук и чесън и поръсете с масло.

Сложете толкова масло, докато месото е напълно покрито.

След което се добавя соевият сос, сусам и медът, поставете в затваряща се купа за най-малко 30 минути в хладилника.

Като вариант добавям сусамови семена, мед, чили на прах или Tabasco в зависимост от настроението.

Разбира се, можете да запържете месото в тигана вместо на скарата.

Подходящ за свински пържоли, говеждо и птиче месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: