Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Месо със соеви кълнове

Месо със соеви кълнове

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Месо със соеви кълнове2 / 2
27/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • телешко месо - 100 г или свинско
  • кълнове - 300 г соеви
  • домати - 1 малък
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • соев сос
  • глутамат - натриев
  • черен пипер
  • магданоз
  • олио - или др. вид растителна мазнина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки правоъгълни парчета. Сгорещете силно мазнината и добавете скълцания чесън. След като се запържи, добавете месото, а след няколко минути прибавете нарязания на

полумесеци домат.

Бъркайте и овкусете с малко сол. Щом домата пусне сос добавете соевите кълнове, соевия сос и подправките без магданоза.

Бъркайте и след като соевите кълнове станат прозрачни, го снемете от котлона. Поднесете месото със соеви кълнове с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: