Виетнамски омлет с кайма и лук

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
27/11/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 583
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 4 броя
  • кайма - 100 г
  • лук - 1 малка глава
  • олио - 30 мл
  • глутамат - 1/4 ч.л. натриев, по желание
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Нарежете лука на тънки полумесеци. Разбийте яйцата заедно с подправките, лука и глутамата. След това разбъркайте с каймата и малко от олиото.

Загрейте останалото олио и излейте сместа. Изпечете омлета от двете страни. Поднесете го с украса по желание.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Деси
Деси
02.05.2015 15:58
Браво ,рецептата е вярна!
0
0
Севда Якова
Севда Якова
07.01.2014 19:09
това ще го пробвам
0
0