Щука с много магданоз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
13/03/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо547
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета филето от щука, запържете ги в сгорещеното олио. В същата тази мазнина запържете и нарязаните на ситно целина и лук.

Добавете към тях брашното и овкусете със сол и пипер. Прехвърлете рибата в тава и я залейте със соса. Оставете да поври 10-тина минути и прибавете нарязания магданоз.

Залейте ястието с разбитите яйца с киселото мляко и се допича за още няколко минути.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар