Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за Печен Свински Врат

Марината за Печен Свински Врат

Марината за Печен Свински Врат3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Не просто марината, а вълшебна марината, която придава на месото неповторим вкус"

Необходими Продукти

  • горчица - 2 с.л.
  • лимонов сок - 5 с.л.
  • соев сос - 3 с.л. светъл
  • чесън - 3 скилидки
  • бира - 500 мл
  • черен пипер
  • кимион
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд, като скилидките чесън нарязваме на дребно.

Поставяме месото в маринатата и го държим така за около 5-6 часа.

При тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и останалата бира и поставяме във фурната.

Маринатата за Печен Свински Врат е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: