Начин на приготвяне
В купа смесете всички съставки - първо сухите, след това и течните. Забъркайте с вилица, докато всичко се хомогенизира, и получите меко тесто.
Взимайте с лъжичка от него и разстилайте в кръгла форма върху хартия за печене. Оставяйте разстояние, защото бисквитките ще бухнат малко.
Поставете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20-25 минути или докато получат тъмен загар по краищата.
Щом извадите от фурната, оставете бисквитките да изстинат, защото ако ги пипате, докато са топли, ще се начупят, мекички са. След като изстинат, се втвърдяват и стават приятно хрупкави.
За още по-здравословен вариант може да замените кафявата захар с мед на вкус.
Подходящи са за хрупване по всяко време.
Да ви е сладко!
Коментари